09 2013 ATM-SMS Page

不經不覺已經9月啦,又係時候要為秋冬作出準備,衣著要轉變,皮膚護理亦都一樣,預防總比補救來得強,唔通等到皮膚變得敏感爆拆時才去補救咩,所以係時候要轉用啲滋潤成份較高的護理品來加強肌膚的抵禦能力,好迎接轉變的天氣,只要準備功夫做得足夠,秋天,一樣可以好水潤!

 

為了使大家能有個「水潤」的秋天,北海道天然堂特別為妳獻上 – 秋冬防禦自選套裝
現以 HK$388 即可購得秋冬防禦自選套裝乙套  (亞麻籽保濕馬油一盒 + 自選A 或 B 或 C 產品一個),(總值超過 HK$580),
各位可以親臨我們尖沙咀門市選購。  查詢電話 : 3483 8183

 

推廣日期 : 19/09 – 04/10

 

指定配套產品 : 亞麻籽保濕馬油 60g
日本限定版亞麻保濕馬油成份極高,更蘊含豐富亞麻籽Omega 3,有效改善乾燥敏感、脫皮、爆拆,能使真皮層分泌出更強力的膠原蛋白和彈性纖維,保護肌膚不受秋風影響而產生乾紋、皺紋,改善濕疹,令妳的皮膚時常保持嫩白柔潤有彈性。

**只限會員,限售100套,先到先得。

 

購買方法:
(1) 會員可直接到本公司購買
(2) 如需使用送貨服務,另加$40運費 (訂購熱線 : 3483 8183)